Fotografie Community

Fotografie Community

Fotografie Community

De Fotografie Community is een online fotocommunity vol inspiratie, waardevolle workshops, leuke ontmoetingen en cursussen over fotografie. Je vindt hier exclusieve ledenwebinars van de beste fotografen en inspirerende video’s over fotografie.

Daarnaast hebben we een gezellige online Fotografie Community waarin je jouw foto’s kunt delen met ander leden, vragen kunt stellen en elkaar kunt inspireren op het gebied van fotografie.

Deze community is dé oplossing voor elke fotograaf, op ieder niveau, die verder zich wil ontwikkelen op het gebied van fotografie.

Word jij ook lid van de leukste Fotografie Community van Nederland?

Fotografie club

In onze Fotografie club profiteer je niet alleen van de kennis en inspiratie van de leden onderling, maar krijg je ook tips en adviezen van professionele fotografen. Ook kun je met al je vragen rondom fotografie terecht in de online fotografie club; er is altijd wel iemand die jou kan helpen.

Dit kun je verwachten

Ook worden er interessante (online) workshops over fotografie voor de leden georganiseerd. Bij deze fotografie workshops krijg je goede begeleiding zodat al je vragen beantwoord worden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop druppelfotografie, macrofotografie of een workshop flitsen. Bij elke cursus is er niet alleen theorie, maar ook word je uitgedaagd met foto opdrachten die je helpen in de praktijk.

Om de week is er een exclusief fotografie webinar. Hier krijg je een presentaties over onderwerpen over fotografie, worden foto-opdrachten besproken en kom je in contact met andere leden van de fotocommunity. We beoordelen elkaars foto’s. Er zijn zelfs een quiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Alle uitzendingen worden opgenomen zodat je alles terug kan kijken.

In de fotocommunity kom je in contact met andere leden. Onze leden helpen elkaar door vragen te stellen en te beantwoorden, feedback vragen of geven en elkaars foto’s beoordelen. Het is leerzaam, inspirerend en vooral een leuke plek!

Bij de Fotografie Community leer je hoe je een eigen fotografie portfolio kunt samenstellen en kunt presenteren. We begeleiden je hierbij en organiseren regelmatig fotografie portfolio reviews. Een professioneel fotograaf geeft dan een oordeel over je eerder gemaakte werk. De aanbevelingen die je ontvangt, kan jouw fotografie portfolio naar een hoger niveau tillen.

Tijdens onze fotografie webinars geven we regelmatig uitdagende foto opdrachten voor jou. Hierdoor word je uitgedaagd om te blijven fotograferen en bovendien fotografeer je onderwerpen die je anders nooit gefotografeerd zou hebben, bijoorbeeld: een stilleven gemaakt met verwijzingen naar hun hobby’s. Leuk, leerzaam en tegelijkertijd iets wat je uit jezelf niet snel zal fotograferen. Bovendien worden er regelmatig fotowedstrijden georganiseerd met mooie prijzen.

Leren over fotografie is leuk, maar natuurlijk is het nóg leuker om samen op pad te gaan en te gaan fotograferen. We organiseren regelmatig fotografie wandelingen door heel Nederland. Tijdens de foto wandelingen leer je andere leden van de Fotografie Community nog beter kennen en ontdek je nieuwe locaties in Nederland. Populaire fotografie wandelingen zijn onze fotosafari excursie bij de Amsterdamse Waterleiding duinen, de Posbank en de stedentrips.

Overtuigd? Meld je aan!

De Fotografie Community

In de online community maak je kennis met je andere fotografen. Ook kun je elkaars foto’s beoordelen en feedback krijgen op je eigen foto’s. Lid worden is makkelijk; met 1 druk op de knop profiteer je al van alle voordelen van de Fotografie Community. En bevalt het niet? Je kunt de fotocommunity nú 14 dagen uitproberen voor slechts € 1,-!

Fotografie Community: Dé online fotoclub met handige app
Fotografie Community leden

Kom in contact met andere fotografen

Ontmoet fotografen in jouw regio, interessegebied of niveau en werk samen aan projecten.

Fotografie Community feedback

Feedback vragen

Deel je mooiste foto’s in de Fotografie Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Fotografie Community: Vragen en antwoorden

Stel je vragen

Deel je mooiste foto’s in de Fotografie Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Fotografie Community: Raak geïnspireerd door elkaar

Raak geïnspireerd

Leer van andere fotografen en doe inspiratie op voor je eigen fotografie portfolio.

Fotografie Community: De online fotoclub, zo in je app

Toegang via de app

Via de app (Huddle) voor iPhone en Android krijg je toegang tot de online Fotocommunity en de fotografie cursus. Zo heb je vanaf iedere plek toegang tot de Fotografie Community. 

Jaarlidmaatschap Fotografie Community

€ 120,-

Maandlidmaatschap Fotografie Community

€ 12,-

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding krijg je automatisch een e-mail met daarin de inloggegevens van je nieuwe Fotografie Community account. Je kunt na het inloggen direct in contact komen met de andere leden van de fotocommunity, je vragen stellen en je foto’s met elkaar delen.

Als lid van de Fotografie Community kun je gemakkelijk je lidmaatschap opzeggen. Dit doe je door 7 dagen voor de nieuwe termijn een e-mail met je opzegging naar ons te sturen.

Een maandlidmaatschap van de Fotografie Community kun je maandelijks opzeggen en een jaarlidmaatschap kun je jaarlijks opzeggen.

De eerste (proef)termijn voor de fotocommunity betaal je via iDeal. De volgende termijnen worden automatisch van je rekening afgeschreven.

Natuurlijk zijn we ervan overtuigd dat jij je thuis voelt in de Fotografie Community. Mochten we toch niet bij elkaar passen, dan kun je je lidmaatschap eenvoudig opzeggen. Doe je dat binnen 14 dagen na je aanmelding, dan krijg je je geld terug.

De Fotografie Community is een platform waarbij we diversiteit aan fotografen belangrijk vinden. We willen dat fotografen elkaar inspireren en van elkaar leren. Binnen de fotocommunity hebben we fotografen met verschillende niveaus en ervaringen. Het maakt dus niet uit of je een beginner bent of een beroepsfotograaf.

Regelmatig geven we live webinars over fotografie. Zo is er elke twee weken het Fotocafé ledenwebinar. Dit is binnen de Fotografie Community een belangrijke bron van inspiratie voor veel fotografen met gastsprekers, uitleg, voorbeelden en de laatste nieuwtjes uit de fotografiewereld.

De Fotografie Community is een online fotoclub die ook activiteiten op locatie organiseert. Denk aan fotografie workshops, lezingen en foto wandelingen door heel Nederland! Ook bij jou in de buurt. 

Ja! Gek genoeg stellen veel mensen hun lidmaatschap bij de Fotografie Community uit omdat ze eerst hun camera beter willen leren kennen of geen goede camera denken te hebben. Juist dan zit je bij onze fotocommunity op de goede plek. Onze fotografie cursussen helpen je om je camera onder controle te krijgen. Bovendien zul je leren dat het hebben van een goede camera geen voorwaarde is om een goede fotograaf te zijn of om mooie foto’s te maken.