Ben jij klaar voor de Fotografie Community?

Online Fotocursus

Kom je bij de club?

De Fotografie Community is een online fotoclub vol inspiratie, waardevolle workshops en cursussen over fotografie.

In de Community kom je in contact met gelijkgestemde fotografen. Iedereen deelt dezelfde passie.

Dit concept is dé oplossing voor elke fotograaf die, op ieder niveau, die meer zich wil ontwikkelen op het gebied van fotografie.

Dit kun je verwachten

Lid worden Fotografie Community

Kom in contact met andere fotografen via de online community

In de online community maak je kennis met je andere fotografen. Ook kun je elkaars foto’s beoordelen en feedback krijgen op je eigen foto’s die je gemaakt hebt.

Lid worden Fotografie Community

Om de week een ledenwebinar

Om de week op maandag om 20:00 uur is er een exclusief ledenwebinar. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je een presentatie over een onderwerp dat met fotografie te maken heeft, worden eventuele foto-opdrachten besproken en kom je via de chat in contact met andere leden. Vaak bespreken we ook foto’s die de leden gemaakt hebben zodat je van elkaar kunt leren. Om de 10 afleveringen is er een quiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Daarnaast worden alle uitzendingen opgenomen zodat je alles nog een terug kan kijken.

Lid worden Fotografie Community

Neem deel aan uitdagende foto-opdrachten

Doe mee met de uitdagende opdrachten. Zo wordt je uitgedaagd om te blijven fotograferen. Bovendien worden er regelmatig fotowedstrijden georganiseerd met mooie prijzen.

Lid worden Fotografie Community

Volg workshops en verbeter je vaardigheden

Regelmatig worden er interessante meerdaagse (online) workshops over fotografie voor de leden georganiseerd. Bij deze workshops krijg je goede begeleiding zodat al je vragen beantwoord worden worden. Door aan de slag te gaan met de thuisopdrachten, word je uitgedaagd om te theorie toe te passen in de praktijk. Deze workshops zijn alleen voor leden van de Fotografie Community.

Lid worden Fotografie Community

Krijg een review op je portfolio

Regelmatig vinden er portfolioreviews plaats. Je portfolio stuur je in en een van de docenten zal je portfolio kritisch beoordelen. Je krijgt tips en aanbevelingen om je fotografie naar een hoger niveau te brengen.

Heb je nog nooit een portfolio gemaakt? Uiteraard leer je dat in de Fotografie Community!

Doe mee met de fotowandelingen.

Vanaf dit jaar zullen er een aantal fotowandelingen door Nederland georganiseerd worden. Leuk om andere leden te ontmoeten en samen bezig te zijn met dezelfde hobby. Lekker in de natuur of in een mooie stad.

Overtuigd? Meldt je aan!

Fotografie Community

In de online community maak je kennis met je andere fotografen. Ook kun je elkaars foto’s beoordelen en feedback krijgen op je eigen foto’s die je gemaakt hebt. Fotograaf Pjotr, die de Fotografie Community faciliteert, zal daar ook vaak te vinden zijn 🙂

Over Fotografie Community

Kom in contact met andere fotografen

Ontmoet fotografen in jouw regio, interessegebied of niveau en werk samen aan projecten.

Lid worden Fotografie Community

Feedback vragen

Deel je mooiste foto’s in de Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Lid worden Fotografie Community

Stel je vragen

Deel je mooiste foto’s in de Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Lid worden Fotografie Community

Raak geïnspireerd

Leer van andere fotografen en doe inspiratie op voor je eigen werk.

Online Fotocursus

Toegang via de app

Via de app (Huddle) voor iPhone en Android krijg je toegang tot de online community en de fotocursus. Zo heb je vanaf iedere plek toegang tot de Fotografie Community. 

Fotografie Community

Ilona
Werkman

Ik ben heel blij dat ik lid ben van deze community, buiten t feit dat er allemaal leuke mensen in zitten, is het ontzettend leerzaam voor een beginner als ik. De kritiek van Pjotr is helder en vooral opbouwend waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. De opdrachten zijn leuk en zeker ook het fotocafé iedere maandag.

5/5

Yvonne
Buitenwerf

Ik vond het best wel even spannend om mij aan te melden voor de community, maar ben blij dat ik het gedaan heb. De wekelijkse fotocafe is leerzaam. Ik vind het leuk om opdrachten te krijgen, zelfs als je zelf niets hebt kunnen inzenden leer je van de foto’s die anderen hebben ingezonden. Pjotr geeft duidelijke feedback maar ook de andere community-leden geven reacties. De community zorgt er voor mij voor de camera niet in de kast te laten liggen en gewoon te proberen.​

5/5
Fotografie Community

Sandra
Valentijn

Beginner, of al heel wat jaartjes besmet met het fotografievirus, in deze leerzame community is er plek voor iedereen. Zo is er iedere maandagavond een leerzaam webinar in het fotocafé. Er komen verschillende onderwerpen voorbij, met een leuke wekelijkse opdracht passend bij het onderwerp. Voor de één totaal nieuw voor de ander misschien gesneden koek. Pjotr weet dit rustig en helder onder de aandacht te brengen. ​

5/5

Maandelijks

Jaarlijks

25% korting

Maandelijks

€ 19,-

Per maand

Jaarlijks

€ 170,-

Per jaar

Veelgestelde vragen

Na je aanmelding krijg je automatisch een e-mail met daarin de inloggegevens van je nieuwe Fotografie Community account. Je kunt na het inloggen direct in contact komen met de andere leden, je vragen stellen en je foto’s met ons delen.

Als lid van de Fotografie Community kun je gemakkelijk je lidmaatschap opzeggen. Dit doe je door 7 dagen voor de nieuwe termijn een e-mail met je opzegging naar ons te sturen.

Een maandlidmaatschap kun je maandelijks opzeggen en een jaarlidmaatschap kun je jaarlijks opzeggen.

De eerste (proef)termijn betaal je via iDeal. De volgende termijnen worden automatisch van je rekening geschreven.

Natuurlijk zijn we ervan overtuigd dat jij je thuis voelt bij de Fotografie Community. Mochten we toch niet bij elkaar passen, dan kun je je lidmaatschap eenvoudig opzeggen. Doe je dat binnen 14 dagen na je aanmelding, dan krijg je je geld terug.

De Fotografie Community is een platform waarbij we diversiteit aan fotografen belangrijk vinden. We willen dat fotografen elkaar inspireren en van elkaar leren. Binnen de club hebben we fotografen met verschillende niveau’s en ervaringen. Het maakt dus niet uit of je een beginner bent of een beroepsfotograaf.

Regelamtig geven we live webinars over fotografie. Zo is er elke twee weken het Fotocafé ledenwebinar. Een belangirjke bron van inspiratie voor veel fotografen met gastsprekers, uitleg, voorbeelden en de laatste nieuwtjes uit de fotografiewereld.

De Fotografie Community is een online fotoclub die ook activiteiten op locatie organiseert. Denk aan workshops, lezingen en fotowandelingen door heel Nederland! Ook bij jou in de buurt. 

Ja! Gek genoeg stellen veel mensen hun lidmaatschap bij de Fotografie Community uit omdat ze eerst hun camera beter willen leren kennen of geen goede camera denken te hebben. Juist dan zit je bij ons op de goede plek. Onze cursussen helpen je om je camera onder controle te krijgen. Bovendien zul je leren dat het hebben van een goede camera geen voorwaarde is om een goede fotograaf te zijn of om mooie foto’s te maken.