Een fotoclub. Maar dan anders.

Samen maken we fotografie nog leuker en uitdagender!

De Fotografie Community is er om jou als (amateur)fotograaf te ontwikkelen, inspireren en te verbinden met andere fotografen. Dit doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via interessante ledenwebinars, praktijkgerichte workshops, online cursussen en daarnaast organiseren we regelmatig fotowandelingen. Verder is het onze missie om gelijkgestemde fotografen met elkaar in contact te brengen. Dat doen we via het via het online platform.

Even voorstellen.

Mijn naam is Pjotr Schelling en ik ben fotograaf en oprichter van de Fotografie Community. Net als bij veel vakgenoten is fotografie begonnen als vrijetijdsbesteding maar ik wilde graag meer leren over fotografie. Daarom ben ik in 2016 gestart aan de studie Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academy voor Beeldcreatie (2016-2021).

Ik merkte dat ik veel voldoening haalde uit het doorgeven van mijn kennis en ervaringen aan andere mensen. In 2020 ben ik daarom gestart met de Fotografie Community. Een bruisende online fotoclub met inmiddels zo’n 350 actieve leden. Ik geef workshops, webinars en trainingen over fotografie.

 

Gratis fotografie cursus