Wil je Betekenisvolle en Inspirerende Foto's Maken?

Meld je nu aan voor de Gratis Online Workshop Verhalende Fotografie!

  Zo werkt het

  Deze workshop is een live online webinar op woensdag 3 juli om 20:00 uur door Pjotr Schelling. Tijdens deze leer je verschillende technieken om een sterk beeldverhaal te maken. We behandelen onderwerpen zoals het creëren van fotoseries, het gebruik van symbolen en het opdoen van nieuwe ideeën. Deze workshop mag je niet missen!

  Let op: wegens grote belangstelling is het aantal inschrijvingen beperkt.

  Vol = vol

  Wanneer?

  Verhinderd? Schrijf je dan toch in. Er word een opname gemaakt van de uitzending zodat je deze later terug kunt kijken.

   Dit ga je leren

   Vergroot je kennis over de taal van fotografie.

   Lezen van Foto's

   Waarom spreken sommige foto's ons aan en andere niet? Het lijkt een kwestie van gevoel, maar dat is niet altijd zo. Onze perceptie zoekt naar balans, en in de workshop leer je hoe je dit evenwicht in je eigen foto's kunt toepassen.

   Compositie fotografie

   Tekens in een foto

   Een foto is een vlak met verschillende onderwerpen die samen een voorstelling vormen. In de workshop ontdek je hoe tekens en symbolen betekenis krijgen en hoe je deze effectief kunt gebruiken.

   Het maken van fotoseries

   In de workshop leer je verschillende technieken om je foto's te presenteren, waaronder het maken van fotoseries. Ontdek hoe je foto's samen een krachtig verhaal kunnen vertellen.

   Ideecreativiteit

   Een fotoproject begint met een goed idee. Hoe kom je tot nieuwe ideeën? In deze workshop leer je verschillende technieken om je creativiteit te stimuleren en frisse, inspirerende concepten te ontwikkelen.

   Dit is jouw instructeur

   Mijn naam is Pjotr Schelling, en ik geef deze online workshop over verhalende fotografie. Mijn achtergrond ligt in de trouwfotografie, en ik deel mijn kennis en ervaring graag met je tijdens de workshop. Zie ik je daar?

   Ben je klaar voor de volgende stap in de fotografie?

   Schrijf je dan in voor deze online workshop Verhalende Fotografie!