Workshop straatfotografie met Michiel Heijmans

Zaterdag 28 oktober 2023

In drukke straten schuilt een betoverende kunstvorm: straatfotografie. Met een klik van de camera leg je de charme van het stadsleven vast. Het spontane gebaar van een voorbijganger, de dans van licht en schaduw op gevels, en de verhalen die zich afspelen in elke hoek.

In de workshop straatfotografie met Michiel Heijmans in het centrum van Utrecht, krijg je een frisse kijk op deze kunstvorm. Je leert hoe je als straatfotograaf te werk kunt gaan en hoe je de dynamiek van de stad kunt vastleggen in boeiende foto’s.

Deze straatfotografieworkshop is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderde fotografen. Alle soorten camera’s zijn welkom, hoewel een camera waarbij het geluid uitgeschakeld kan worden de voorkeur heeft. Wat betreft lenskeuze is het beste om een lens te gebruiken waar jij je comfortabel bij voelt, maar een richtlijn is een brandpuntsafstand van 28 tot 50mm (equivalent voor full frame camera’s).

Het nabewerken van de foto’s doe je zelf thuis, op basis van je eigen inzichten. Ik sta klaar om per e-mail feedback te geven op maximaal 5 foto’s die tijdens de workshop zijn genomen.

De workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als degenen die al ervaring hebben met het hanteren van een camera. Wil je meer leren over de technieken en aanpak van Michiel Heijmans? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze boeiende workshop.

Fotografie: Michiel Heijmans

Workshop straatfotografie met Michiel Heijmans

Zaterdag 28 oktober 2023
125
99,-
  • 28 oktober 2023
  • 10:00 - 13:00 uur
  • Utrecht centrum
  • Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers
  • Michiel Heijmans