Leer de taal van fotografie

Lees het nieuwe boek Foto’s die Spreken en geef meer betekenis aan je foto’s.

Levertijd 1 – 3 werkdagen

Foto’s die Spreken

Levertijd 1 – 3 werkdagen

Ben jij klaar om de mooiste verhalen te vertellen met foto's?

Wat maakt een foto aantrekkelijk en waarom raken sommige foto’s ons emotioneel, terwijl andere dat niet doen?

Het boek Foto’s die Spreken geeft antwoord op deze vragen. Het biedt inspirerende verhalen van fotografen en praktische technieken om je foto’s meer impact en betekenis te geven.

De focus ligt op de semiotische benadering van fotografie, waarbij je leert hoe tekens en symbolen in foto’s je boodschap versterken. Met duidelijke praktijkvoorbeelden en nuttige technieken helpt het boek je om nieuwe ideeën voor je eigen fotoverhalen te ontwikkelen.

Foto’s die Spreken verbreedt je horizon en laat zien hoe je met elke klik een verhaal vertelt. Het helpt je niet alleen om betere foto’s te maken, maar ook om de krachtige taal van fotografie beter te begrijpen.

Levertijd 1 – 3 werkdagen

Technische informatie

Titel: Foto’s die Spreken
Ondertitel: Zo maak je foto’s van betekenis
Auteur: Pjotr Schelling
Fotografie: Pjotr Schelling, Astrid Verhoef, Michiel Heijmans, Marjolein Lensink-Neijzing, Bert Verhoeff en Erik Kessels
ISBN/EAN: 978-90-9038605-8
Formaat: 148 x 210 mm
Aantal pagina’s: 130
Releasedatum: 24 mei 2024
Prijs: 22 euro
Foto's die Spreken
Foto's die Spreken

Over de auteur

Mijn naam is Pjotr Schelling. Na mijn studie Toegepaste Fotografie en beeldcommunicatie heb ik een aantal jaar als trouwfotograaf gewerkt. In meer dan honderd bruiloften die ik heb gefotografeerd, heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot de werking van camera’s en flitsers. En deze kennis deel ik met veel plezier in dit boek. Tegenwoordig ben ik niet meer werkzaam als trouwfotograaf. Ik houd me nu bezig met het inspireren van amateurfotografen door het geven van webinars, workshops en fotowandelingen. Mijn missie is om (amateur)fotografen te leren en te inspireren over fotografie. En met dit boek lever ik daar ook een bijdrage aan.

Gratis fotografie cursus