Ben jij klaar voor de Fotografie Community?

De meest inspirerende fotoclub van Nederland!

Kom je bij de club?

De Fotografie Community is een online fotoclub vol inspiratie, waardevolle workshops en cursussen over fotografie.

In de Community kom je in contact met gelijkgestemde fotografen. Iedereen deelt dezelfde passie.

Dit concept is dé oplossing voor elke fotograaf die, op ieder niveau, die meer zich wil ontwikkelen op het gebied van fotografie.

 

Dit kun je verwachten

Lid worden Fotografie Community

Kom in contact met andere fotografen via de online community

In de online community maak je kennis met je andere fotografen. Ook kun je elkaars foto’s beoordelen en feedback krijgen op je eigen foto’s die je gemaakt hebt.

Fotografie Community webinars

Om de week een ledenwebinar

Om de week op maandag om 20:00 uur is er een exclusief ledenwebinar. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je een presentatie over een onderwerp dat met fotografie te maken heeft, worden eventuele foto-opdrachten besproken en kom je via de chat in contact met andere leden. Vaak bespreken we ook foto’s die de leden gemaakt hebben zodat je van elkaar kunt leren. Om de 10 afleveringen is er een quiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Daarnaast worden alle uitzendingen opgenomen zodat je alles nog een terug kan kijken.

Fotografie Community foto opdrachten

Neem deel aan uitdagende foto-opdrachten

Doe mee met de uitdagende opdrachten. Zo wordt je uitgedaagd om te blijven fotograferen. Bovendien worden er regelmatig fotowedstrijden georganiseerd met mooie prijzen.

Fotografie Community met online fotografie cursussen

Volg workshops en verbeter je vaardigheden

Regelmatig worden er interessante meerdaagse (online) workshops over fotografie voor de leden georganiseerd. Bij deze workshops krijg je goede begeleiding zodat al je vragen beantwoord worden worden. Door aan de slag te gaan met de thuisopdrachten, word je uitgedaagd om te theorie toe te passen in de praktijk. Deze workshops zijn alleen voor leden van de Fotografie Community.

Fotografie Community - Fotografie portfolio samenstellen

Krijg een review op je portfolio

Regelmatig vinden er portfolioreviews plaats. Je portfolio stuur je in en een van de docenten zal je portfolio kritisch beoordelen. Je krijgt tips en aanbevelingen om je fotografie naar een hoger niveau te brengen.

Heb je nog nooit een portfolio gemaakt? Uiteraard leer je dat in de Fotografie Community!

Fotografie Community met fotografie wandelingen

Doe mee met de fotowandelingen.

Regelmatig worden er leuke fotowandelingen georganiseerd. Leuk om andere leden te ontmoeten en samen bezig te zijn met dezelfde hobby. Lekker in de natuur of in een mooie stad.

Overtuigd? Meldt je aan!

Voor wie is de Fotografie Community?

Iedereen met een liefde voor fotografie zal zich thuis voelen bij onze fotoclub. Van de beginneling tot de doorgewinterde amateurfotograaf.

Via het online platform deel je jouw foto’s en doe je inspiratie op van andere clubleden.

Tijdens de tweewekelijkse Fotocafé’s is er regelmatig een gastspreker aan het woord zijn die zijn/haar expertise met je deelt.

Fotografie Community: Dé online fotoclub met handige app
Fotografie Community leden

Kom in contact met andere fotografen

Ontmoet fotografen in jouw regio, interessegebied of niveau en werk samen aan projecten.

Fotografie Community feedback

Feedback vragen

Deel je mooiste foto’s in de Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Fotografie Community: Vragen en antwoorden

Stel je vragen

Deel je mooiste foto’s in de Community en krijg waardevolle feedback van anderen.

Fotografie Community: Raak geïnspireerd door elkaar

Raak geïnspireerd

Leer van andere fotografen en doe inspiratie op voor je eigen werk.

Fotografie Community: De online fotoclub, zo in je app

Toegang via de app

Via de app (Huddle) voor iPhone en Android krijg je toegang tot de online community en de fotocursus. Zo heb je vanaf iedere plek toegang tot de Fotografie Community. 

Fotocursus camerabediening

In heldere taal krijg je uitleg over camerabediening zodat je de maximale controle krijgt over je camera. Deze uitgebreide cursus bestaat uit verhelderende video’s met animaties. Na afloop kun je je kennis op de proef stellen met een toets.

De cursus volg je in je eigen tijd. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen als je ergens niet uitkomt.

De online fotocursus is een mooi vervolg op de 4 daagse workshop camerabediening!

Over Fotografie Community
Gratis Fotografie Cursus

Basiscursus beeldbewerking

Wanneer je regelmatig fotografeert, wil je natuurlijk het maximale uit je foto’s halen. In de basiscursus beeldbewerking leer je hoe je foto’s kunt bewerken op een efficiënte manier.

Daarnaast is het ook belangrijk om je foto’s snel terug te kunnen vinden. Zeker waneer je na een tijdje duizenden foto’s hebt, wil je ze natuurlijk niet kwijt raken. In deze cursus leer je over het zorgvuldig beheren van je fotoarchief.

Voor deze workshop gebruiken we het programma Adobe Lightroom Classic. Veel functies in dit programma zijn ook in andere programma’s te vinden.

Fotografie Community

Ilona
Werkman

Ik ben heel blij dat ik lid ben van deze community, buiten het feit dat er allemaal leuke mensen in zitten, is het ontzettend leerzaam voor een beginner als ik. De kritiek van Pjotr is helder en vooral opbouwend waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. De opdrachten zijn leuk en zeker ook het fotocafé iedere maandag.

5/5

Yvonne
Buitenwerf

Ik vond het best wel even spannend om mij aan te melden voor de community, maar ben blij dat ik het gedaan heb. Het wekelijkse Fotocafé is leerzaam. Ik vind het leuk om opdrachten te krijgen, zelfs als je zelf niets hebt kunnen inzenden leer je van de foto’s die anderen hebben ingezonden. Pjotr geeft duidelijke feedback maar ook de andere community-leden geven reacties. De community zorgt er voor mij voor de camera niet in de kast te laten liggen en gewoon te proberen.

5/5
Fotografie Community

Sandra
Valentijn

Beginner, of al heel wat jaartjes besmet met het fotografievirus, in deze leerzame community is er plek voor iedereen. Zo is er iedere maandagavond een leerzaam webinar in het fotocafé. Er komen verschillende onderwerpen voorbij, met een leuke wekelijkse opdracht passend bij het onderwerp. Voor de één totaal nieuw voor de ander misschien gesneden koek. Pjotr weet dit rustig en helder onder de aandacht te brengen. ​

5/5

Het verhaal van Annet Oldenkamp

Annet Oldenkamp, een van de leden van de Fotografie Community, fotografeert graag dieren in de natuur. In deze video vertelt ze over haar ervaringen met de Fotografie Community.

Fotografie Community lidmaatschap

170
120 per jaar
  • Eerste 14 dagen voor slechts € 1,-
  • Inclusief cursus camerabediening t.w.v. €87,-
  • Inclusief cursus beeldbewerking t.w.v. €87,-
  • Om de week een Fotocafé ledenwebinar
  • 25+ uur aan inspirerende webinars
  • Doe mee met fotowedstrijden
  • Portfolioreviews
  • Leerzame workshops
  • Fotowandelingen

Is onze fotoclub toch niet wat je er van verwacht had? Geen probleem. Wanneer je binnen 14 dagen je lidmaatschap opzegt, krijg je het geld gewoon terug.